AANBOD 2024

26 mei – 2 juni
Voorjaarsweek
Dit jaar valt Pinksteren zo vroeg dat we er een ‘voorjaarsweek’ van hebben gemaakt. Het blijft een ontspannen en zonnige week met stukken over de liefde, over schoonheid en over de natuur in een niet te moeilijk, divers programma. Een paar uur zingen in de ochtend en de rest van de dag vrij om in de zon te zitten, te fietsen of te wandelen, lezen, kletsen en te genieten van het heerlijke eten, gemaakt door topkoks Monneke en Tamar. Aan het einde van de week geven we een concert in een onlangs prachtig gerestaureerd kerkje. Bladmuziek en (op verzoek) MP3’s worden je toegezonden. Het programma kun je hier vinden.

8 juni – 16 juni
Voix d’Anrosey met Tobias Segura Peralta (2 concerten)
Een koor met een inmiddels uitstekende reputatie in deze streek. Een stage voor ervaren zangers, gedirigeerd door Tobias Segura Peralta. Dit jaar willen we twee concerten organiseren, op onze vertrouwde locatie in Rougeux, en een extra concert in Langres. Zelf zal ik waar nodig vooral repetitorwerk op me nemen, samen met Tobias het programma samenstellen en vooral heerlijk meezingen. Het programma staat hier.

23 juni – 30 juni
Schrijfweek rond teksten op muziek met Dorine Wiersma en Mylou Frencken
Twee ervaren schrijvers uit de wereld van de kleinkunst, met scherp observerende, intieme en ontroerende teksten. Voor zangers en dichters en mensen met het verlangen om hun gedachten op muziek te zetten. Tussendoor kun je genieten van de zon, de rust en het lekkere eten. Voor informatie over de inhoud van deze week kun je hier kijken.

11 – 18 augustus
Oude en Nieuwe muziek
Een spannend en boeiend augustusprogramma dat bestaat uit scherp contrasterende muziek met vijfhonderd jaar ertussen, uit de 15e en 16e eeuw en uit de 20e en 21e eeuw. Repeteren in het oude kerkje van Anrosey en een concert aan het einde van de week. Er is genoeg tijd om te wandelen, te fietsen of ergens te gaan lezen aan de waterkant. Het programma is binnenkort hier te bekijken.

25 augustus – 1 september
Popweek in samenwerking met Suzy Dexter
Repertoire uit de hele jazz en popgeschiedenis. Vocal group, backing vocals, soleren, alles komt aan bod in deze week, met een swingend optreden aan het einde van de workshop. We verheugen ons er nu al op. Het programma staat hier.

7 september – 15 september
Muziek van 1500 tot 2000 (2 concerten)
Een tweede, programma met oude en nieuwe muziek, maar in dit programma worden de romantiek en het impressionisme zeker niet overgeslagen. De septemberweek is ieder jaar weer een bijzondere week waarin we genieten van heerlijke avonden en lang natafelen bij het licht van de olielampjes en soms een buitenvuur.  Het programma staat hier.

14 – 22 december
Kerstweek met medewerking van instrumentalisten (2 concerten)
U kunt zich nu al inschrijven voor een sfeervolle stage met een bijzonder kerstprogramma en aan het einde van de week een tweetal concerten op schitterende lokaties. Het programma staat hier.