AANBOD 2023

21-28 mei
Pinksterweek
Dit wordt een ontspannen, zonnige week met niet te moeilijke stukken voor een concert op 27 mei in Rougeux. Op het programma staat moderne ruimtelijke muziek, stukken uit de Romantiek, een melodieuze pop ballad en een vroeg middeleeuws pinksterstuk. Lekker zingen en de rest van de dag vrij om in de zon te zitten, te fietsen of te wandelen, lezen, kletsen en te genieten van het heerlijke eten, gemaakt door topkoks Monneke en Tamar. Bladmuziek en MP3’s worden je toegezonden. Klik hier voor het programma.

4-11 juni
Masterclass voor schrijvers door Manon Uphoff en Iris van Vliet
We zijn heel verheugd en vereerd om deze geweldige schrijfster hier te kunnen verwelkomen. Iris van Vliet voegt een heel verrassend perspectief toe in deze exclusieve, inspirerende week.
Deze week zit vol.

25 juni-2 juli
Les Voix d’Anrosey met Tobias Segura Peralta
Inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd in deze streek… een stage en concert voor ervaren zangers. Het concert wordt dit jaar helemaal gedirigeerd door Tobias Segura Peralta. Zelf zal ik repetitorwerk op me nemen, samen met Tobias het programma samenstellen en… meezingen! Heerlijk, wat heb ik daar een zin in! Het prachtige programma is klaar en staat op deze pagina.

20-27 augustus
Stage en concert folk/pop ism Suzy Dexter
Vorig jaar kwam ze een paar dagen als reddende invaller en besloot tot bij het swingende optreden te blijven, dit jaar hebben we haar weer uitgenodigd omdat we zo lekker samenwerken. Repertoire uit de hele popgeschiedenis, met gitaar.

3 -10 september
Stage en concert rondom Orlando di Lasso
In de laatste zangweek van deze zomer, met overwegend oude muziek, wordt weer met een groep oude bekenden en nieuwe mensen gemusiceerd. Het programma staat hier.